Heb je vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Je kunt ons ook mailen of gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Merk Academie

adresDe Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ruimte 1015)
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

 

telefoon06 10 83 25 04

mailinfo@merkacademie.nl

Stuur ons een bericht

  Ja, ik ben gek op Bossche bollen!Nee, bedankt.

  keuzestress

  Keuzestress? Kom dan bij ons
  een uurtje sparren!

  Misschien duizelt het je en weet je niet welk pad het beste bij je past; zelf doen? Überhaupt wel doen? Laten doen? Deels zelf? En dan welk deel? Keuzes, keuzes, keuzes.

  Neem gerust ons aanbod aan om een uurtje bij ons te komen sparren. Ontspannen, vrijblijvend én kosteloos. We beloven zo objectief mogelijk te zijn. Het enige dat je even moet laten weten is of je er wel of geen Bossche Bol bij wilt!

  De Merk Academie helpt bedrijven bij het zelf ontwikkelen van hun eigen merkpositionering. Daarnaast leren wij de vertaalslag te maken naar de branding én de uitrol te verzorgen naar medewerkers en hun merkgedrag.

   Ben je nieuwsgierig of jouw organisatie (al) een écht merk is of dat er nog iets te winnen valt op dat gebied? Vul de stellingen aan en stuur ze in. Binnen 24 uur krijg je van ons antwoord. Behalve in de weekenden, dan staan ook wij lekker te golfen.


   Leuk dat je je hebt aangemeld! Er wordt binnen 3 werkdagen
   contact met u opgenomen! Wij hebben er al zin in!